dimarts, 26 de maig del 2015

El top 10 de 100% Mare

Versión en español tras la línea de puntos

Hola de nou!

Aquesta quinzena vinc amb el top 10 de 100% mare.
10 coses que m'han facilitat aquest primer any de maternitat i que tornaria a usar, sens dubte.
Aquí van!




10. Carrusel pel bressol. Encara que no s'aconsellen perquè poden sobre estimular al bebè, per moments puntuals m'ha anat molt bé, sobretot quan el petit explorador encara no es voltejava. Li posava la música per poder anar al lavabo, o fer alguna coseta ràpida. Després li vam treure la música i ell s'entretenia intentant agafar els animals o mirant-se al mirall.
El nostre és el Jamboree, de Mamas & papas. 



9. Bressol sidecar. No és un imprescindible. Dependrà de cada família i de l'espai de l'habitació. Tenia clar que no volía moisés, així que directament vaig comprar el de 1,20 m. L'hem usat molt, però no per dormir, sinó com a ampliació del llit i, sobre tot, com a centre d'activitats nocturnes! Per al petit explorador el bressol sidecar és com un mini gimnàs.
Tenim el Look at me, però també es pot fer un  DYI, adaptant un bressol qualsevol.




8. Jaqueta de porteig. A l'hivern l'he fet servir tant! Va molt i molt bé, ja que amb una jaqueta normal la cremallera es clava al l'esquena del bebè i el coll li queda descobert. A més és molt pràctica perquè no cal que el bebè vagi abrigat com una ceba, i els dos compartim l'escalfor.
Tenim la Momawo i estic encantada.



 7. Tovalloletes de tela. Per netejar el culet, per netejar les regurgitacions, els mocs, o el que calgui netejar. Són suaus i reutilitzables.
Ens agraden les de bambú de Pop In 


      


6. Musselines. Sóc fan de les musselines! En tenim moltes perquè són súper pràctiques. Es poden fer servir de para-sol, pel fred, com a manteta pel terra, per posar damunt la cadireta de passeig, com a mocador... en fi, tenen molts usos!
De totes les que tenim, la meva preferida és aquesta Cuski de bambú, perquè és gran i molt, molt suau.





5. Sophie la jirafe. Un imprescindible quan comencen a sortir les dents. Està fabricada amb cautxú natural, pel que el bebè la pot mossegar sense problema. A mi m'agrada la versió plana, perquè és més forta i me la puc endur fàcilment, o inclús lligar amb una cinta perquè no es perdi, ni caigui a terra.



4. Tablet o kindle. M'ha servit per no aïllar-me del món durant tantes i tantes hores al llit amb el petit explorador a la teta en mode succió no nutritiva. Prefereixo els llibres de paper, però en segons quines posicions no és gens pràctic llegir un llibre, així que la tablet ha estat la meva gran aliada durant aquests mesos. També la he aprofitat per fer cursos on line, i alguna que altre becaina...


3. Crema de bolquer de Weleda. Un altre imprescindible, doncs al principi les irritacions de la pell són molt comuns. La crema Weleda va fantàsticament bé, i elimina les vermellors súper ràpid.
Ens van regalar el kit bienvenido bebé, i va ser tot un encert.




2. Discs de lactància. A mig mes de cumplir un any del naixement del petit explorador, encara en faig servir. De fet, no puc viure sense ells! Un rotllo. N'he provat de moltes marques, i també de tela, i els que em van millor, sens dubte, són els Suavinex. Són suaus, i absorbeixen molt bé.



1. Porta nadons. Per mi, el més imprescindible en la maternitat. El portanadons et permet fer un munt de coses sense allunyar-te del teu nadó, alhora que cobreixes les seves necessitats bàsiques. És pràctic per sortir a passejar, per preparar-te alguna cosa de menjar, per fer feina a l'ordinador. Pots donar-li el pit si és necessari sense treure'l del porta nadons, afavoreix el seu desenvolupament neuro-muscular , entre altres moltes coses. Amb el porta nadons sents com si el teu bebè encara formés part de tu, i ell se sent protegit com a dins de la panxolina. Tot són avantatges!!

I aprofito per donar-vos una notícia que em fa molta il.lusió !
El dia 11 de Juny realitzaré el meu primer taller com a assessora de porteig Eco-Mama a la botiga Mamá oso, on podreu provar diferents tipus de porta nadons i escollir quin és el que s'adapta millor a vosaltres. Aviat us donaré més informació al respecte!





Molt bona quinzena i fins al proper post !

                                           ------------------------------------------------------------

El top 10 de 100% mare


¡Hola de nuevo!

Esta quincena vengo con el top 10 de 100% Mare.
10 cosas que me han facilitado este primer año de maternidad y que volvería a usar, sin duda.
¡Aquí van!



10. Carrusel para la cuna. A pesar de que no se aconsejan, porque pueden sobre estimular al bebé, en momentos puntuales me ha ido muy bien. Sobre todo cuando el pequeño explorador aún no se volteaba. Le ponía la música para poder ir al baño, o hacer alguna cosita rápida. Luego le quité el mecanismo de la música y él se entretenía intentando coger los animales y mirándose en el espejo.
El nuestro es el Jamboree, de Mamas & papas. 



9. Cuna sidecar. No es un imprescindible. Depende de cada familia y del espacio de la habilitación. Tenía claro que no quería moisés, así que directamente compré el de 1,20m. Lo hemos usado mucho, pero no para dormir, sino como ampliación de la cama y, sobre todo, como centro de actividades nocturnas. Para el pequeño explorador la cuna sidecar es como un mini gimnasio.
El nuestro es el Look at me, pero también se puede hacer un  DYI, adaptando una cuna cualquiera.




8. Chaqueta de porteo. Va muy ,muy bien, ya que con una chaqueta normal, la cremallera se clava en la espalda del bebé y al no poder subir del todo la cremallera el cuello le queda descubierto. Además es muy práctico porque no hace falta abrigar al bebé como una cebolla, y mamá y bebé comparten el calorcito.
Tenemos la Momawo y estoy encantada con ella.



 7Toallitas de tela. Para limpiar el culito, para las regurgitaciones, los mocos o lo que sea necesario limpiar. Son suaves y reutilizables.
Las nuestras son las las de bambú de Pop In 


      


6. Muselinas. ¡Soy fan de les muselinas! Tenemos muchas porque son super prácticas. Se pueden usar como para sol, para el frío, como manta para el suelo, para poner encima de la silla de paseo, como pañuelo....en fin, tienen muchas posibilidades.
Mi preferida es ésta de Cuski de bambú, porque es grande y muy, muy suave.





5. Sophie la jirafe. Un imprescindible cuando empiezan a salir los dientes. Está fabricada con caucho natural por lo que el bebé la puede chupar y re-chupar sin problema. A mi me gusta la versión plana, porque es más dura y me la puedo llevar fácilmente o incluso la puedo atar a una cinta para que no se pierda o se caiga al suelo.



4. Tablet o kindle. Me ha servido para no aislarme del mundo durante tantas y tantas horas en la cama con el pequeño explorador en la teta en modo succión no nutritiva. Prefiero los libros de papel, pero en según qué posiciones no es práctico leer un libro, así que la tablet ha sido mi gran aliada durante estos meses. También he aprovechado para hacer cursos online, y alguna que otra siesta...



3. Crema de pañal de Weleda. Otro imprescindible, pues al principio las irritaciones de la piel son muy habituales. La crema de pañal Weleda va súper bien y elimina las rojeces con rapidez.
Nos regalaron el kit bienvenido bebé, y fue todo un acierto.





2. Discos de lactancia.  A medio mes de cumplir un año del nacimiento del pequeño explorador, todavía los uso. De hecho no puedo vivir sin ellos. Un rollo. He probado de muchas marcas, y también de tela, y los que mejor me van, sin duda, son los Suavinex. Son suaves y absorben muy bien.



1. Porta bebés. Para mi, lo más imprescindible en la maternidad. El porta bebés te permite hacer muchas cosas sin alejarte de tu bebé y a la vez cubrir sus necesidades básicas. Es práctico para salir a pasear, para prepararte algo para comer, para trabajar en el ordenador. Puedes dar el pecho al bebé sinsacarlo del porta bebé, favorece el desarrollo de su sistema neuro-muscular, entre otras muchas cosas.  Con el porta bebés sientes como si tu bebé aún formase parte de ti, y él se siente protegido como dentro de la barriga. Todo son ventajas.

¡Y aprovecho para daros una noticia que me hace mucha ilusión!
El día 11 de Junio realizaré mi primer taller como asesora de porteo Eco-Mama en la tienda Mamá oso, donde podreis probar diferentes tipos de porta bebés, y así elegir cual es el que mejor se adapta a vosotros. Pronto os daré más información al respeto.





¡ Muy buena quincena, y hasta el próximo post !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada