dimarts, 10 de febrer del 2015

A decorar !

Versión en español detrás de la línea de puntos. 


Hola de nou!

Com ja us vaig explicar, estem adaptant l'espai del petit explorador.
Anem seguint les necessitats que ell manifesta, així que l'espai anirà evolucionant mica en mica.

Part de la nostra inspiració prové de la gran Maria Montessori.
A les habitacions Montessori acostuma a haver-hi làmines i il.lustracions a les parets, doncs aquestes ajuden a cultivar l'apreciació del nen cap a l'art, a part de fer l'espai més agradable.

És important no saturar les parets de làmines i fotos, i escollir imatges tranquil.les que complementin la gama cromàtica de l'habitació, i molt més important  és que les làmines estiguin col.locades a l'alçada del camp visual de l'infant.

Recordeu que l'ordre visual estimula l'ordre mental.

La veritat és que porto temps buscant i rebuscant làmines i il.lustracions infantils, i com que no m'ha sigut gaire fàcil, avui us vull deixar un recull de la meva cerca per si us pot servir d'ajuda a tots els qui tingueu en ment decorar l'espai dels vostres petits.

Us diré que ens ha costat molt decidir quines làmines triar, però l'elecció ja està feta. :)




          Començem amb les divertides làmines de kmfamily. N'hi ha per tots els gustos !























Els dolços cuadres de Luna de papel també m'agraden molt i crec que encaixen molt bé en un ambient Montessori doncs són senzills, harmoniosos, i esta fets de fusta !!





         La inspiradora Vireta, una il.lustradora que m'encanta!
          







           


         A la web de Menudos cuadros us hi podeu perdre i reperdre, doncs tenen moltíssimes làmines              de diferents estils i il.lustradors.



                          












Mireu quina xulada ¡¡¡ Quadres rodons !!! 

 



         Ikea no és que em digui gaire. però s'ha de reconeixer que és una alternativa econòmica. 



       I aquests bufons animalons provenen de USA, guau, a mi em semblen realment increíbles !!












Desitjo que us agradin tant com a nosaltres, i que si us decidiu per comprar-ne alguna , compartiu la vostra elecció als comentaris.

 Nosaltres properament us les mostrarem in situ. ;) 


----------------------------------------------------------------------------------------------------

¡A decorar!


¡Hola de nuevo ! 

Como ya os expliqué estamos adaptando el espacio del pequeño explorador. Vamos siguiendo las necesidades que el manifiesta, así que el espacio irá evolucionando poco a poco. 

Parte de nuestra inspiración proviene de la gran Maria Montessori
En las habitaciones Montessori suele haber láminas e ilustraciones en las paredes, pues estas ayudan a cultivar la apreciación del niño hacia el arte, a parte de hacer el espacio más agradable. 

No obstante, es importante no saturar las paredes con láminas y fotos, elegir imágenes tranquilas que complementen la gama cromática de la habitación, y más importante aún es que la láminas estén colocadas a la altura del campo visual del niño. 
Recordad que el orden visual estimula el orden mental. 

La verdad es que llevo tiempo buscando y rebuscando láminas e ilustraciones infantiles, y como no me ha sido fácil, hoy os quiero dejar con un compendio de mi búsqueda por si os puede ayudar si tenéis entre manos la decoración de la habitación de vuestros peques. 

Os diré que nos ha costado mucho decidir qué láminas escoger de todas las que os enseño, pero ¡ la elección ya está hecha! :) 


Empezamos con las divertidas láminas de Kmanily. Hay para todos los gustos.  








 Los dulces cuadros de Luna de papel también me gustan mucho y creo que encajan muy bien en un ambiente Montessori por ser sencillos, harmoniosos y hechos de madera.  




        La inspiradora Vireta, una ilustradora que me encanta. 
          







           


        En la web de menudos cuadros os podéis perder y re-perder pues tienen muchísimas láminas de          diferentes estilos e ilustradores. 




                          












Mirad qué chulada ¡¡¡ cuadros redondos !!!


 


Ikea no me apasiona, pero hay que reconocer que es una alternativa económica.  





 Y estos preciosos animalitos vienen de USA. ¡Guau!  a mi me parecen realmente increíbles.












Deseo que os gusten tanto como a nosotros, y que si os decidís por comprar alguna, compartáis vuestra elección en los comentarios. 

Nosotros próximamente os las enseñaremos in situ. ;) 



1 comentari:

  1. Qué chules totes :) però les meves preferides sens dubte les de estil retro de Kmfamily. Nosaltres també estem ara amb el tema de l'habitació d'en L i hem decidit que la decoració de les parets siguin dibuixos fets per alguns membres de la familia. Jo segurament dibuixi una guineu, encara estic decidint l'estil per això... Retro? Realista? No sé... També penjarem un cuadre que va fer en L amb els peus, la swva primera obra d'art :) Tinc moltes ganes de veure com queda l'habitació del petit explorador!!!

    ResponElimina